Ontdek wat wij doen en wie wij zijn

HTC ICT is gespecialiseerd in het opzetten en beheren van bedrijfsnetwerken.

puntjes HTC-ICT
25

Jaar ervaring

icoon persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

icoon oplossingen en oplossingsgericht

Oplossingsgericht

Rudy Koenen - Business & IT Manager van HTC-ICT

Rudy Koenen - Business & IT-manager

Bij HTC-ICT geloven we in de kracht van samenwerking en partnerschap. We werken nauw samen met onze klanten om te begrijpen wat ze nodig hebben en om oplossingen te ontwerpen die naadloos aansluiten bij hun bedrijfsbehoeften.

Toonaangevend ICT-dienstverlenend

HTC-ICT is een toonaangevend ICT-dienstverlenend bedrijf dat deel uitmaakt van de HTC-group en zich richt op het opzetten en beheren van bedrijfsnetwerken van hoge kwaliteit. Met een ervaren team van specialisten bieden wij onafhankelijk advies en leveren wij hoogwaardige componenten zoals servers, routers en switches om uw netwerk zo efficiënt mogelijk te maken en te voldoen aan uw specifieke behoeften. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen specifieke uitdagingen heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw bedrijf. Ons team bestaat uit ervaren (senior) specialisten op het gebied van (draadloze) netwerken, servervirtualisatie, VoIP-telefonie en ICT in het algemeen. Met hun brede expertise zorgen wij ervoor dat uw netwerk veilig en betrouwbaar is en voldoet aan de nieuwste normen en standaarden.

ICT voor MKB- bedrijven en multinationals

Als onderdeel van de HTC-group hebben wij ruime ervaring in het bedienen van kleine organisaties, MKB-bedrijven en grote multinationals. Wij bieden een breed scala aan producten en diensten om u te voorzien van alle zakelijke ICT-behoeften die u nodig heeft. Onze specialistische kennis en ervaring zorgen ervoor dat we u altijd de beste oplossing bieden voor uw IT-probleem binnen het beschikbare budget.

24/7 support

Naast het opzetten en beheren van bedrijfsnetwerken bieden wij ook ondersteuning bij het ontwerpen, aannemen en uitvoeren van eenvoudige tot complexe projecten. Wij zijn er voor u, 24/7, en bieden altijd de ondersteuning die u nodig heeft om uw bedrijf probleemloos te laten werken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!

mannelijke werknemer van HTC-ICT die in gesprek is met een collega over security zaken verwerkt in de kleuren en vormen van het bedrijf.

Op zoek naar een uitdagende carrière?

Wij bieden onze medewerkers een stimulerende werkomgeving waarin ze kunnen groeien en zich kunnen ontwikkelen. Bij HTC-ICT hechten we waarde aan een cultuur van samenwerking, innovatie en uitmuntendheid. We streven er voortdurend naar om onze medewerkers zich gewaardeerd en betrokken te laten voelen bij de organisatie.

WERKEN BIJ

Verbeter de samenwerking en communicatie met onze ICT oplossingen