ICT Specialismen

Één betrouwbaar aanspreekpunt voor al uw ICT-vraagstukken

Het is belangrijk om van diverse ICT-vraagstukken voldoende kennis te hebben. Helaas blijkt in de praktijk dat veel partijen van veel onderwerpen weinig afweten en van een aantal weer veel. HTC-ICT onderscheidt zich door de jarenlange ervaring die is opgedaan in de praktijk. Regelmatig worden wij betrokken bij projecten die fout dreigen te gaan omdat de gebruikte technieken niet goed samenwerken, met als gevolg dat bijvoorbeeld draadloze verbindingen verbroken raken of VoIP-telefonie niet naar behoren werkt.
 
In dit soort gevallen wijzen de leverancier of beheerder van het vaste netwerk naar elkaar. Vaak gebeurt dit omdat er onvoldoende afstemming is geweest tussen de technieken en de eisen/wensen van de klant. Wanneer er ook nog eens VoIP-problemen zijn dan wordt het al snel onduidelijk waar het probleem zich bevindt.

Specialismen HTC-ICT

Omdat wij in de 15 jaar dat HTC-ICT bestaat ons toegelegd hebben op een aantal belangrijke netwerkgerelateerde specialismen, kunnen wij als onafhankelijke partij als spreekbuis fungeren en de diverse componenten in het vaste en bedrade netwerk onderzoeken. Uit dit onderzoek komt dan een rapport met adviespunten waarmee de bestaande partijen aan de slag kunnen. Deze werkwijze heeft zich al vaak bewezen en resulteert in een relatief snelle oplossing van het probleem.

Wij zijn sterk in het oplossen van problemen, maar preventie is in onze ogen veel belangrijker. Wanneer HTC-ICT al tijdens een vroeg stadium betrokken wordt in het ontwerpen van de oplossing dan kunnen wij ervoor zorgdragen dat u professioneel en onafhankelijk wordt geadviseerd. Heeft u vragen omtrent bovenstaande specialistische thema’s dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail om ondersteuning vragen. Vanwege de ruime ervaring van onze specialisten kunnen zij u in vrijwel alle gevallen voorzien van een goede en professionele advisering betreffende uw probleem.

HTC-ICT is gespecialiseerd in de volgende oplossingen:

  • Wifi
  • VMware
  • Cloud
  • Online Backup
  • Netwerk
  • ICT Services
ICT specialismen - Data glas_NL