Over ons

Wie is HTC-ICT

HTC-ICT maakt onderdeel uit van de HTC-group en is gespecialiseerd in het opzetten en beheren van bedrijfsnetwerken. Daarbij kunnen wij de benodigde producten leveren als actieve componenten, servers, routers, switches en dergelijke. Wij kunnen samen met u een zo efficiënt mogelijk netwerk opzetten, toegespitst op uw specifieke behoeften.
 

Werkwijze

Wij zijn een dynamisch bedrijf. Ons team bestaat enkel uit ervaren (senior) specialisten op het gebied van (draadloze) netwerken, servervirtualisatie, VoIP-telefonie en ICT in het algemeen. HTC-ICT levert hoogstaande kwaliteit op efficiënte wijze. Door onze specialistische kennis en ervaring tonen wij keer op keer aan dat goede kwaliteit en snelheid wel degelijk samen kunnen gaan. Kiezen voor HTC-ICT betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. Met onafhankelijk advies borgen wij dat we u de beste oplossing bieden voor uw IT-probleem binnen het beschikbare budget.

HTC-group

HTC-ICT is vanwege haar ruime ervaring en verbintenis aan de HTC-group in staat zowel kleine organisaties, MKB-bedrijven als grote multinationals professioneel te bedienen. Wij zijn erop ingericht u met ons brede product- en dienstenpakket in al uw zakelijke ICT-behoeften te voorzien. Met HTC-ICT bent u ervan verzekerd dat alle inspanningen en de daarbij horende verantwoordelijkheden uit handen genomen worden, zodat uw organisatie probleemloos wordt ontlast.

Waarom HTC-ICT?

HTC-ICT is bij uitstek een dienstverlenend bedrijf dat graag met klanten meedenkt over diverse ICT-vraagstukken. Wij ondersteunen onze klanten in het ontwerpen, aannemen en uitvoeren van eenvoudige tot complexe projecten waarbij wij 24/7 support kunnen leveren. Met HTC-ICT weet u zeker dat u samenwerkt met een professionele, gespecialiseerde partner die in staat is in alle situaties probleemoplossend op te treden. HTC-ICT. Eén aanspreekpunt en één leverancier voor al uw ICT-werkzaamheden en ICT-vraagstukken.