Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/clients/client2/web16/web/beheer/includes/03cms.general.inc.php on line 3449

Draadloos bedrijfsnetwerk laten aanleggen

Wilt u graag een stabiel en snel draadloos bedrijfsnetwerk aan laten leggen? Wij weten wat daarbij komt kijken en kunnen alles van A tot Z voor u organiseren waardoor u tijdens het proces volledig wordt ontlast. Wij denken graag mee met onze klanten om tot de beste oplossing voor u op maat te komen, voor de best mogelijke prijs.

Waarom HTC

Er is niets zo frustrerend als een draadloos netwerk dat niet goed functioneert. Als bedrijf wil je natuurlijk dat je bedrijfsprocessen geen gevaar lopen waardoor betrouwbaarheid van het WiFi netwerk van doorslaggevend belang is. HTC-ICT is een betrouwbare professionele IT organisatie en wel om de volgende redenen:

  • Jarenlange ervaring in het aanleggen en troubleshooten van WiFi netwerken
  • Veel kennis/ hoge knowhow
  • Wij geven gedegen professioneel advies afgestemd op uw behoefte en omgeving
  • Veel toonaangevende (inter)nationale referenties
  • In staat om zowel kleine organisaties als grote multinationals te bedienen

Hoe gaan we te werk?

Als eerste nemen wij met u uw eisen en wensen door om uw behoefte in kaart te brengen. Daarna voeren wij bij u een Wireless dekkingsmeting uit bij u op locatie, met uitvoerige rapportage waarin het de dekking per WiFi-zender duidelijk voor u wordt gevisualiseerd.

Aan de hand van deze uitgevoerde Wireless meting word het aantal Access points bepaald en de positie waar deze gemonteerd zouden moeten worden. Als de Access points gemonteerd zijn dan gaan we de functionaliteit meten en het Wireless systeem testen en tunen. Als alle tests met een goed resultaat zijn afgerond wordt het Wireless systeem opgeleverd.

Contact

Wilt u graag meer weten over onze werkwijze en expertise. Wij staan u graag te woord. Bel +31 (0)73 5232228 of vul het contactformulier in.