Wireless-oplossingen

Heeft u problemen met de functionaliteit van het wifi-netwerk in uw organisatie? Valt uw wifi-verbinding tijdelijk of volledig weg? Heeft u op bepaalde locaties in uw pand of op uw terrein onvoldoende dekking? Is de snelheid van de dataoverdracht ontoereikend? Dan is HTC-ICT de juiste gesprekspartner voor u. Sinds het jaar 2000 hebben wij ervaring opgedaan met wireless-netwerken, in de volksmond ook wel wifi genoemd. Denk hierbij aan:

Wireless-oplossingen

  1. Onafhankelijke advisering omtrent complexe en/of eenvoudige wireless-problemen.
  2. Site Survey om de vereisten voor uw wireless-omgeving (nieuwe of bestaande omgeving) in kaart te brengen middels een heat map. Een heat map is een projecteringstekening met het bereik van iedere wifi-zender in uw pand. Naar aanleiding van de Site Survey worden oplossingen aangedragen om uw wireless-omgeving aan te leggen of te optimaliseren.
  3. Het onderzoeken en oplossen van wifi-gerelateerde problemen, met behulp van professionele & specialistische apparatuur.
  4. Het maken van een storingsmeting om mogelijke problemen in uw draadloze omgeving op te sporen en op te lossen.
  5. Realisatie wireless-hotspots.
  6. VoWiFi betekent één infrastructuur voor uw wifi, telefonie en netwerk. Met ‘Voice over WiFi’ wordt dit mogelijk gemaakt.
  7. Met Location Based Services bent u in staat om realtime inzicht te hebben waar apparaten, medewerkers, patiënten en gasten zich bevinden binnen uw organisatie.
  8. Point-to-Point-verbindingen voor tijdelijke en permanente toepassingen.
  9. Drastische verlaging van ICT-investeringskosten en een nieuw en volledig dekkend professioneel wifi-netwerk is mogelijk met behulp van onze WaaS-oplossingen.

Wat kan HTC-ICT voor u betekenen in het oplossen van wireless-problemen?

HTC-ICT heeft ruime ervaring met wireless-projecten in nieuwbouw, renovatiebouw en uitbreiding van bestaande omgevingen. Zo leggen we complete draadloze bedrijfsnetwerken aan maar bieden we ook industriële Wifi oplossingen. HTC-ICT is in staat om u stap voor stap te adviseren en te begeleiden in het oplossingstraject, en samen met u te komen tot de beste oplossing voor uw wireless-probleem. Wij zullen u tijdens dit proces volledig ontzorgen en nauw betrokken blijven tijdens de realisatie. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.