Passief netwerk

Wij werken nauw samen met onze zusterorganisatie HTC International om u volledig te kunnen ontlasten en een totaaloplossing te kunnen bieden voor uw netwerkomgeving. Hierdoor zijn wij in staat u ook het passieve gedeelte van de inrichting van het netwerk concurrerend aan te bieden. HTC-ICT kan u voorzien van een volledige installatie van zowel het actieve als het passieve netwerk, u heeft één vast en betrouwbaar aanspreekpunt voor al uw telematica- en ICT vraagstukken.

HTC International

HTC International is totaalleverancier van bedrijfscommunicatiesystemen en telematica-oplossingen. HTC International is gespecialiseerd in het totale pakket van telematica, networking, telecom en diverse speciale video- en datatoepassingen. HTC International is erop ingericht u met haar brede product- en dienstenpakket in al uw zakelijke communicatieve behoeften te voorzien. Met HTC International bent u ervan verzekerd dat alle inspanningen en de daarbij horende verantwoordelijken uit handen genomen worden, zodat uw organisatie volledig probleemloos wordt ontlast.

HTC International is bij uitstek een dienstverlenend bedrijf dat graag met klanten meedenkt over allerlei telematica oplossingen. Wij ondersteunen onze klanten in het ontwerpen, aannemen en uitvoeren van eenvoudige tot complexe projecten waarbij 24/7 support geleverd kan worden. Met HTC International weet u zeker dat u samenwerkt met een professionele, gespecialiseerde partner die in staat is in alle situaties probleemoplossend op te treden.

Passief netwerk I HTC-ICT & HTC International

  • Netwerk bekabeling
  • Telefonie
  • Serverruimtes
  • Beveiliging
Patching HTC-ICT - Databekabeling paars MMC_NL