Werken in de cloud

Cloud-oplossingen

Het nieuwe werken, overal en altijd toegang tot uw bedrijfsgegevens waar u zich ook bevindt. Heeft u behoefte om overal ter wereld - waar en wanneer dan ook - toegang te hebben tot uw bedrijfsgegevens? Werken in de Cloud maakt dat ook mogelijk voor uw organisatie.

Wat houdt werken in de Cloud voor u in?

In geval van calamiteiten bent u in staat om vanuit huis of een andere locatie direct uw werkzaamheden te hervatten. U bent ervan verzekerd dat uw bedrijfsprocessen altijd door blijven draaien en daardoor bent u niet meer locatiegebonden. Tegenwoordig is snel schakelen en direct beschikking hebben over de vereiste bedrijfsgegevens een must. Met werken in de Cloud is dit direct voor u voorhanden. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding en een device waarop u kunt werken (tablet, telefoon, laptop etc.).

Voordelen van werken in de Cloud?

  1. Werken in de Cloud betekent overal ter wereld toegang tot uw bedrijfsgegevens
  2. Op ieder willekeurig moment van de dag heeft u uw gegevens voorhanden
  3. Nooit meer investeren in ICT infrastructuur, dankzij IaaS
  4. Nooit meer investeren in Microsoft licenties, dankzij SaaS
  5. Nooit meer investeren in wireless, dankzij Waas
  6. Altijd de nieuwste softwareversies
  7. Drastische verlaging in ICT-investeringskosten en beheersing van de kosten
  8. Beheer wordt voor u verzorgd
  9. Uw data staat buiten de deur en is daarmee automatisch veilig in geval van calamiteiten (bijvoorbeeld bij brand).

Al werkzaam in de Cloud?

Misschien is werken op afstand voor u en uw medewerkers al mogelijk. Toch kan het interessant zijn om samen met ons te onderzoeken wat werken in de Cloud voor u kan betekenen om de mogelijkheden van de Cloud maximaal te benutten. HTC-ICT kan u zowel voor nieuwe Cloud-oplossingen als  bestaande Cloud-trajecten adviseren, begeleiden en faciliteren om ervoor te zorgen dat u volledig ontlast wordt in de transitie naar het werken in de Cloud. Hiermee geniet u alle voordelen van werken in de Cloud. Wij zullen u tijdens dit proces volledig ontzorgen en nauw betrokken blijven tijdens de realisatie. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.