Servicemogelijkheden

Storingsdienst

Het is mogelijk om zonder serviceovereenkomst tegen vergoeding gebruik te maken van de uitgebreide servicefaciliteiten van HTC-ICT. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruikmaken van onze servicefaciliteiten. Binnen kantooruren zal de helpdesk de benodigde serviceverlening waarnemen. Buiten kantooruren neemt de storingsdienst de serviceverlening waar, zodat eventuele problemen aan uw ICT-omgeving direct verholpen kunnen worden.

Helpdesk

Onze helpdesk staat dagelijks telefonisch klaar om u technische ondersteuning te bieden en eventuele storingen aan uw installatie tijdig te verhelpen. Onze helpdeskmedewerkers hebben een jarenlange technische ervaring opgebouwd en zijn in staat de meeste problemen telefonisch of remote te verhelpen. Mocht telefonische ondersteuning en advisering niet voldoende zijn, dan kunnen onze engineers altijd op locatie een eventuele storing verhelpen zodat u zo snel mogelijk uw bedrijfsactiviteiten kunt hervatten.
Service oplossingen HTC-ICT - Serverruimte patchen_NL

Serviceovereenkomst

Ondanks de huidige moderne technieken, is het aan te bevelen een servicecontract voor uw ICT omgeving af te sluiten. Op deze manier kan de continuïteit van uw organisatie worden geoptimaliseerd zonder onvoorziene bijkomende kosten. De serviceovereenkomst is een all-in-voorziening voor materiaal en arbeid. Mocht uw ICT omgeving onverhoopt in storing vallen, dan zorgt de serviceafdeling ervoor dat de storing tijdig en vakkundig wordt verholpen zodat u zo min mogelijk hinder van de storing ondervindt. Dit alles binnen een van te voren gegarandeerde responstijd.

De serviceafdeling staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Tijdens kantoortijden kunt u de storing melden bij één van de medewerkers van onze serviceafdeling. Buiten kantoortijd wordt u automatisch doorgeschakeld naar de dienstdoende ICT-servicespecialist.
Consultancy

HTC-ICT adviseert en begeleidt organisaties in het traject van kostenbesparing en integratie van nieuwe technieken.
Wenst u advies op het gebied van:
  • Wireless
  • Cloud
  • VoIP- telefonie
  • Netwerk
  • VMware
  • Online Backup
HTC-ICT verstrekt u graag vrijblijvend advies! Wij gaan grondig te werk door eerst uw bestaande faciliteiten te inventariseren en vervolgens uw eisen en wensen duidelijk in kaart te brengen. Aan de hand van deze informatie kunnen wij u een op maat gesneden advies aanbieden. Afspraken maken wij voorafgaand op grond van duidelijke informatie. Ons advies is gebaseerd op het aangaan van een langdurige samenwerking. Zodoende garanderen wij u dat de haalbaarheid, efficiency en economisch beste oplossing bewezen wordt.